.

Kære elever og forældre;

Som det sikkert er blevet klart for alle, er lukningen af uddannelsesinstitutionerne i Danmark forlænget til og med 13. april, som er Anden Påskedag. Det er en forlængelse, der for vores vedkommende heldigvis kun rammer en uge, men ingen kan lige nu overskue, hvad der sker på den anden side af påsken.

Det betyder, at vi må fortsætte den virtuelle undervisning og i øvrigt holde skolen og kostafdelingen lukket. Vi er klar over, at alt ikke er faldet helt i hak i forhold til lektier, afvikling af timer og skriftlige opgaver. I særdeleshed har vi en udfordring i 3g, som vi er meget opmærksomme på.

Jeg vil skrive ud til jer elever på Facebook, Teams og First Class, når og hvis vi laver ændringer i vores procedurer.

Jeg håber, at I holder humøret oppe og i øvrigt respekterer de anvisninger, som myndighederne giver os. Det er af alle største betydning, at alle bakker op bag de store beslutninger. Til jer elever vil jeg tilføje, at det også er vigtigt, at I holder jer jeres læring for øje, og at I sørger for at arbejde med de faglige områder, hvor I kunne have særlige udfordringer og ikke springer over, hvor gærdet er lavest.

Jeg hører kun ros fra lærerne. Den bringer jeg naturligvis videre.

Mvh

Sven Gaardbo
Rektor