.
.

Kostskolen i Rønde

Hvis du har brug for at være lidt mere voksen end hjemme og samtidig befinde dig i trygge rammer, så er Syddjurs Gymnasiums kostskole noget for dig. Her kan du bo, mens du tager din STX-uddannelse.
På Syddjurs Gymnasiums kostskole i Rønde er hverdagen velstruktureret samtidig med, at du selv har stor indflydelse på din hverdag. Hvis du har været på efterskole, vil du kunne genkende meget fra efterskolelivet her.

På vores kostgymnasium bor du sammen med ca. 65 andre unge, og dermed bliver du en del af et stort fællesskab – både i forhold til din skolegang på gymnasiet og det sociale liv og aktiviteterne efter skole. Gymnasiet er et almindeligt STX-gymnasium, hvor der også går dagelever fra lokalområdet. I alt er vi ca. 350 elever.

Vi tror på, at vores kostskole er en god ramme for unge mennesker i nogle vigtige år af deres liv. Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar, og som kostelev lærer du selvstændighed og socialt ansvar – uden at du står fuldstændigt på egne ben.

Hvis du allerede går på et gymnasium, men overvejer at tage på kostskole, er du også velkommen. Man kan sagtens komme ind i det faglige og sociale miljø på skolen, selvom man ikke har gået her helt fra starten af 1.g.

 

Hør mere om kostskolen i dag

Her på kostskolens sider kan du læse mere omkring dagligdagen på ”Kosten”, om Syddjurs Gymnasium generelt samt om hvordan du bor, priser og meget mere. Vi anbefaler, at du – og evt. dine forældre – kommer på besøg. På den måde kan du selv mærke stemningen, ligesom du får mulighed for at snakke med nuværende elever.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 86 37 19 77 eller skrive på kontor@syddjurs-gym.dk for at aftale et besøg eller høre mere om kostskolen. Du kan også bestille brochurer og ansøgningsskema her.