.
.

Kom i brobygning

Du kan lære meget om Syddjurs Gymnasium ved at læse her på vores hjemmeside. Det bedste indtryk får du ved at se og opleve skolen og undervisningen. Det kan du gøre ved at deltage i brobygning på gymnasiet.

I 8. klasse har du mulighed for at komme på STX-introforløb her på gymnasiet. Forløbet varer 2-3 dage, og er tilrettelagt, så du oplever så meget som muligt. Du får lov at prøve hverdagen på gymnasiet, og bliver introduceret til nogle af vores fag. Du kommer til at møde gymnasielærerne og – ikke mindst – gymnasieeleverne, som kan fortælle dig om deres gymnasietid, hvad de har fået ud af at gå på gymnasiet, og hvilke planer de har for fremtiden.

Går du i 9. eller 10. klasse? Så har du også mulighed for at komme i et brobygningsforløb på Syddjurs Gymnasium. Forløbet hjælper dig med at blive afklaret i dit valg af ungdomsuddannelse efter grundskolen.

UU-vejlederen på din skole hjælper dig med tilmeldning til brobygningsforløb og introforløb. Du kan til enhver tid kontakte os og høre nærmere om STX, gymnasiet og de forskellige muligheder.

Du kan også tyvstarte og se vores præsentationsvideo her. Videoen er produceret lige inden, skolen skiftede navn fra Rønde Gymnasium til Syddjurs Gymnasium, men den er stadig aktuel og kan give dig et indtryk af, hvilken uddannelse du kan få hos os på Syddjurs Gymnasium.