.
.

Sådan bor du

Syddjurs Gymnasiums kostskole er en del af gymnasiet. Mange af kostværelserne ligger i samme bygninger, hvor der også er undervisningslokaler. Som kostelev er dit skoleliv og fritidsliv derfor tæt forbundet.

På kostskolen er dit værelse møbleret med en seng, skrivebord og stol, lamper og gardiner. Alle elever på kostskolen har eneværelse, så du kan altid lukke døren, hvis du trænger til en pause fra det sociale liv.

 

Kostskolens bygninger

Kostskolen består af en række bygninger. På kostskolen har vi fire gange: Boulevarden, Langelinie, Nygangen og Trægangen. Gangene er enten pige- eller drengegange, da der er fælles bad på gangene. Værelserne varierer fra ca. 9m2 til ca. 16m2.

Ud over gangene rummer kostskolen også Olympen, som er vores nyeste kostskolebygning. På Olympen har alle værelser eget bad og toilet, og hvis du er heldig at bo på 3. sal, så har de også en fantastisk udsigt over Kalø Vig.

Sidst men ikke mindst har vi Mejeriet. Mejeriet er byens tidligere mejeribestyrerbolig, og ligger ud til hovedgaden ca. 100m fra skolen. Den er nyrenoveret og bruges som kostskolebolig for 7 kostelever i 3.g.

 

 

Faciliteter

Gymnasiets faciliteter står også til rådighed for kosteleverne. De fleste er frit tilgængelige indtil skolen låses kl. 22, ellers kan du altid lave en aftale med kostskolelæreren. Vi har en stor dagligstue med TV og surround-lyd, PlayStation, aviser, spil, pool, dart og hyggekroge. Du kan også benytte musiklokalet, gymnastiksalen, træningsrum og alle de andre faciliteter, gymnasiet råder over.

Syddjurs Gymnasium lægger stor vægt på, at kostskolen skal være et hyggeligt og trygt hjem for vores kostelever!