.
.

Bliv elev

Står du overfor at skulle vælge en ungdomsuddannelse? Så er Syddjurs Gymnasium muligvis noget for dig. Vi kan tilbyde dig en 3-årig studentereksamen, hvor du undervejs får mulighed for at skabe din egen profil ved hjælp af din studieretning og dine valgfag.

Uanset hvilke fremtidsplaner du har, er du godt rustet med en STX-eksamen. Du kan blive ingeniør, læge, lærer, journalist og meget andet. Valget er helt op til dig. På hver studieretningsside kan du se eksempler på uddannelser, som du kan tage bagefter.

Kombinationen af et solidt fagligt niveau og et inspirerende og trygt socialt miljø har været en central kvalitet ved skolen i 100 år. Skolen har ca. 350 elever, og der har været en kraftig stigning i elevsøgningen de senere år. Til trods for væksten, er skolen stadig overskuelig, og du drukner ikke i mængden på Syddjurs Gymnasium. Du kan gå på skolen som lokal dagelev, eller du kan vælge at bo på kostafdelingen. Her bor ca. 70 kostelever, og kombinationen af elever med lokal forankring og kostelever med en anden baggrund bidrager til et miljø, som er kendetegnet ved fællesskab og mangfoldighed.

På Syddjurs Gymnasium lægger vi vægt på, at du møder et miljø, hvor den personlige kontakt er i centrum. Vi bestræber os altid på at tage individuelle hensyn og møde den enkelte elev. Det gælder både i forhold til din uddannelse og i forhold til din sociale trivsel på skolen.

Du kan se en videopræsentation af skolen her. Videoen er produceret lige inden, skolen skiftede navn fra Rønde Gymnasium til Syddjurs Gymnasium, men den er stadig aktuel og kan give dig et indtryk af, hvilken uddannelse du kan få hos os på Syddjurs Gymnasium.